7.Cadde Trafiğe Kapatılıyor!

Avrupa Hareketlilik Haftası'nın 'Otomobilsiz Kent Günü' olan 22 Eylül'de Bahçeli 7. Cadde belli bir süre trafiğe kapatılacak.

18 Eylül 2018 Salı 15:53
7.Cadde Trafiğe Kapatılıyor!

Avrupa Hareketlilik Haftası'nın 'Otomobilsiz Kent Günü' olan 22 Eylül'de Bahçeli 7. Cadde belli bir süre trafiğe kapatılacak. Saat 10.00-15.00 arasında gerçekleşecek etkinlik boyunca 7. Cadde'ye sadece yaya ve bisiklet girişine izin verilecek. 

Avrupa Hareketlilik Haftası, 2002 yılından beri her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanıyor. Günümüzde dünya çapında kutlanmaya başlanan etkinlik haftasında, yerel makamlar, kendi şehir merkezlerinde motorize trafiğin kısıtlanması, sürdürülebilir hareketlilik türlerinin kullanımının teşviki ve kişilerin yaygın tercihlerinin çevresel etkilerine ilişkin farkındalık oluşturulması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Bu kapsamda, Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü de bir program hazırladı. Vatandaşlarda farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli sosyal medya paylaşımları ve etkinlikler düzenlenmeye başladı. Bu etkinliklerin en ilginci ise, daha önce pek çok kez trafiğe kapatılması gündeme gelen Bahçelievler 7. Cadde'de olacak. 7. Cadde 22 Eylül günü 10.00 ile 15.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak. Bölgeye sadece yaya ve bisikletliler alınacak. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.