AK Parti Ankara İl Başkanı Yamalı istifa etti

- Yamalı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday olmak için görevinden istifa etti

26 Nisan 2018 Perşembe 15:04
AK Parti Ankara İl Başkanı Yamalı istifa etti

 AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine yönelik aday adaylığı için görevinden istifa etti.

AK Parti Ankara İl Başkanı Yamalı, Ankara İl Başkanlığında İl Yönetim Kurulu ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle yaptığı toplantıda 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday olmak için istifa ettiğini açıkladı.

Yamalı, 2015'ten bu yana AK Parti İl Başkanlığını görevini yürütüyordu.

Son Güncelleme: 26.04.2018 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
celal dönmeztürk 2018-05-01 17:28:45

Böyle rezalet ve skandal olmaz. Yorumumuzu yazıyoruz, tam yorumu göndermek üzere iken, sayfayı güncelliyorsunuz. Aceleniz ne? Hiç olmazsa 1 dakikada bir veya 3 dakikada bir güncelleyin ki o k adar emek boşa gitmesin.

Misafir Avatar
merhaba 2018-05-09 11:39:07 @celal dönmeztürk

Merhaba, sevgili okurumuz uyarınız dikkate alınmıştır.. İlginize teşekkür ederiz.

Beğenmedim! (0)
Avatar
celal dönmeztürk 2018-05-01 17:32:27

İstifa et bakalım.Bakalım seni kaçıncı sıraya koyacaklar ki ona göre biz de tedbirimizi alıp sahada yer alalım. Bazı köylerden kovalım.Ankara il başkanı olup ta Ankaralı olmayanlar Ankaralılara ihanet ediyorlar. Önce emekli cemaatçi asker Nurettin Akman, yetmedi Murat Alpaslan ve bu sefer Nedin Yamalı. Hangi Ankaralının yaralı parmağına .miş merak ediyorum.Belediyede Ak partili Ankaralılar mağdur edilirken sesini dahi çıkarmadı. Görüşme isteğinde bulunan Ankaralılara görüşmeye dahi tenezzül etmedi.Şimdi seçimde cezasını vermemiz gerekir.Bakalım yeni il başkanı Ankaralı inşAllah o da aynısını yapmaz.Çünkü bu toprağın çocuğudur, güveniyoruz.