Alt geçide ters yönden giren araç kazaya neden oldu

- Ankara'da Kuğulu Park önündeki alt geçide ters yönden giren araç, Atakule istikametine seyir halindeki otomobille çarpıştı - Sürücülerin yara almadan atlattığı kazanın ardından Kuğulu Alt Geçidi'nin Cinnah Caddesi'ne yönü yaklaşık bir saat ulaşıma kapalı kaldı

25 Aralık 2018 Salı 03:10
Alt geçide ters yönden giren araç kazaya neden oldu

Ankara'da alt geçide ters yönden giren aracın neden olduğu kazada hasar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Cinnah Caddesi'nden Atatürk Bulvarı istikametine ters yönde ilerleyen Metin A'nın kullandığı 06 KFK 35 plakalı araç, Kuğulu Park önündeki alt geçitte Atakule istikametine seyir halinde olan Özcan Hacıhasanoğlu yönetimindeki 61 EF 008 plakalı otomobille çarpıştı.

Kaza sonrası araçla olay yerinden kaçmaya çalışan ve ters yönde gitmeye devam eden Metin A, alt geçit girişinde polis ekipleri tarafından durduruldu.

Bu sırada araçtan inen Metin A, bir süre sonra tekrar aracına binerek bölgeden ayrılmaya çalışınca polis ekipleri otomobilin anahtarına el koydu.

Kazanın ardından 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalede bulunduğu sürücüler, herhangi bir yara almadıklarını ve sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

Olay nedeniyle Kuğulu Alt Geçidi'nin Cinnah Caddesi istikameti yaklaşık bir saat ulaşıma kapalı kaldı. Kazaya karışan araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından alt geçit yeniden trafiğe açıldı.

Son Güncelleme: 25.12.2018 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.