Altındağ’a Sanat Sokağı Çağrısı…

Seba7 Konaklarının sahibi Yasemin Meydan tarihi konak önünde sanat yapılanması için Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’ya haber sitemiz aracılığıyla seslendi. Meydan “Altındağ’ın bu tarihsel mekanına sanat sokağı yapılması çağrısında bulundu.

24 Haziran 2019 Pazartesi 16:54
Altındağ’a Sanat Sokağı Çağrısı…

Seba7 Konakları Ankara’nın kalbi Altındağ’da bulunuyor. Tarihi Konak’ta 7 oda ve misafirlerinin dinlenebileceği bir alan da mevcut. Seba7 Konaklarının sahibi Yasemin Meydan ise hem bu alanın değerlendirilmesi hem de konakların önünde bir sanat sokağı kurulması için Altındağ Belediye Başkan Asım Balcı’ya çağrıda bulundu. Yasemin Meydan “ Biz bu bölgenin tarihi ile birlikte sanat sokağına dönüştürülmesini istiyoruz. Konağımız önüne kuracağımız tezgahlarda antika eşyalar, portreler yer alacak. Bu hem ilçenin turizminin gelişmesi hem de esnafın yüzünün gülmesi anlamına geliyor” dedi.

Tarihi konak karşısında bulunan tesbih evi de meraklılarına çeşitlilik sunuyor. 100 TL ile 100 Bin Dolar arasında değişen tesbih fiyatları meraklılarıyla Altındağ’da buluşuyor.

Son Güncelleme: 24.06.2019 17:02
Anahtar Kelimeler:
Seba7 KonaklarıSeba7
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.