ALTINDAĞ’DA METRUK SEFERBERLİĞİ

Altındağ Belediyesi; kamusal alan, parklar ve imar yolları üzerinde kalan 15 mahalledeki 90 metruk yapıyı yıkarak, ilçeye yönelik yatırımların önünü açıyor.

23 Ağustos 2019 Cuma 10:16
ALTINDAĞ’DA METRUK SEFERBERLİĞİ

Altındağ Belediyesi, ilçeye yeni yatırımların önünü açabilmek için; imar yolu,  yeşil alanlar ve kamusal alanlar üzerinde kalan metruk gecekonduları tek tek yıkıyor. Altındağ Belediyesi son 4 ay içerisinde 15 mahallede toplam 90 metruk binayı yıktı.  Çarpık kentleşmenin önüne geçmek istediklerinin altını çizen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, yasal süreçleri tamamlanan ve halk sağlığını tehdit eden metruk binaların yıkımının devam edeceğini belirtti. Gerçekleşen metruk yıkımları ile Altındağ’da planlı bir şehirleşmenin de önünü açan ekipler, açılan yeni imar yollarıyla birlikte yatırımcıların bölgeye gelmesini de teşvik ediyor.

“MODERN BİR ALTINDAĞ İNŞA EDİYORUZ”

Altındağ’ın farklı noktalarında moloz temizleme ve imarlı yol açım çalışmalarının devam ettiğini belirten Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Mahallerimizi molozdan ve metruk binalardan temizliyoruz. Kentsel dönüşüm noktalarında yol açım çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Altındağ’da; parkları, okulları ve spor alanları bulunan modern mahalleler inşa etmek istiyoruz. Bu amaca yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimizce yıkılan metruk yapılar çoğunlukla imarlı yollar ve kamusal araziler üzerinde bulunuyordu. Gerçekleştirdiğimiz metruk temizliği ile birlikte, Altındağ’daki yeni yatırımların da önünü açıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.