Ankara'da değnekçi tehlikesi devam ediyor

Ankara'nın çeşitli noktalarında değnekçi olarak tabir edilen şahıslar vatandaşlardan para istiyor vermeyenlerin ise araçlarına zarar veriliyor.

12 Kasım 2018 Pazartesi 16:28
Ankara'da değnekçi tehlikesi devam ediyor

Ankara'nın çeşitli noktalarında özellikle Başkent'in en işlek bölgesi olan Kızılay'ın hemen dibindeki Tuna Caddesi'nde araçlarını park etmek isteyen vatandaşlar değnekçilerle karşılaşıyor. Araç sahiplerinden para isteyen şahıslar para vermeyen araç sahiplerinin araçlarına zarar vererek bölgeden uzaklaşıyor.

Otopark parası vermeyen araç sahiplerinin bazılarının arabalarının camları kırılıyor bazılarınında lastlikleri patlıyor. Adeta Ankara'nın göbeğinde yaşanan bu olay vatandaşları bezdirmiş durumda.  Değnekçilerden bunalmış olan vatandaşlar yetkililerden bu durumun düzeltilmesi noktasında biranönce çözüm üretilmesini talep ediyor. 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.