Ankara'da Evlilik ve Düğün Fuarı Açıldı..

Evlilik ve Düğün Fuarı, Ankara’da kapılarını ziyaretçilere açtı.

23 Şubat 2018 Cuma 13:56
Ankara'da Evlilik ve Düğün Fuarı Açıldı..

Evlilik ve Düğün Fuarı, Ankara'da kapılarını ziyaretçilere açtı.

Evliliğe dair her şeyin tanıtıldığı fuarda yeni sezon gelinlik modelleri sergilenecek. Fuarın yapıldığı Altınpark ANFA fuar alanında 4 günde 20 defile düzenlenecek. Ankara'nın en iyi düğün mekanları, fotoğrafçıları ve davetiyecileri fuarda kendilerini tanıtma imkanı bulacak.

Evlilik Hazırlıkları Festivali'nin genel koordinatörü Özgür Çelik, "Fuarımız, evlilik hazırlığında olan çiftlerin ihtiyaç duyabilecekleri tüm ürün ve hizmetleri bir arada bulabilecekleri bir etkinlik. Gelinlik firmalarından damatlık firmalarına, düğün mekanlarından organizasyon firmalarına, nikah şekeri ve davetiye firmalarından ev dekor firmalarına kadar her sektörü fuar alanında bulabilirsiniz. Evliliğe hazırlanırken ihtiyaç duyulan her şey burada mevcut. Fuarın içerisinde farklı etkinlikler de var. 20'ye yakın defile organizasyonu, 10'a yakın make-up ve saç şovları, kına organizasyonu şovları ve konserler 4 gün boyunca devam edecek" ifadelerini kullandı.

Katılımcılardan aldıkları tepkilerin olumlu yönde olduğunu belirten Çelik, "Ankara'da her yıl 35 bine yakın çift evleniyor. Bu çiftler buraya geldiklerinde hem güvenilir hem de bütün istedikleri hizmeti bir arada bulabilecekleri bir ortam oluşturmaya çalıştık. Katılımcılardan aldığımız tepkiler çok olumlu. Ayrıca fuarın henüz ikinci günü olmasına rağmen katılımcı sayısı geçen yıla göre iki katına çıktı" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.