Ankara'da İlginç Olay: Lastiklerinden birini bırakıp üç tekerle kaçtı

- Başkentte meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı - Kazaya neden olan aracın bir tekerleği yerinden fırladı ve sürücü üç lastiğiyle kalan otomobili ile olay yerinden uzaklaştı

10 Ocak 2019 Perşembe 06:56
Ankara'da İlginç Olay: Lastiklerinden birini bırakıp üç tekerle kaçtı

Ankara'da yaralanmalı trafik kazasına karışan sürücü, biri çarpmanın etkisiyle fırlayınca üç lastiği kalan otomobili ile olay yerinden kaçtı.

Alınan bilgiye göre, sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil, Eskişehir yolu Beysukent Köprüsü yol ayrımında aynı yöne giden ve kimin kullandığı öğrenilemeyen 06 BF 1014 plakalı araca yandan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle savrulup trafik işaret levhalarına vurarak durabilen 06 BF 1014 plakalı aracın sürücüsü yaralandı.

Kazaya neden olan otomobilin bir tekerleği yerinden fırladı ve sürücü üç lastiğiyle kalan otomobil ile bölgeden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralı sürücüyü ilk müdahalesinin ardından çevredeki bir hastaneye götürdü.

Kazaya karıştıktan sonra kaçan sürücünün bulunması için çalışma başlatıldı.

Son Güncelleme: 10.01.2019 09:20
Anahtar Kelimeler:
AnkaraKazaTrafiküç Teker
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.