Ankara'da Korkunç Olay: Metro Durağında Canına Kıydı

Ankara'da Kızılay metro durağında, bir kişi intihar etti. İntihar olayının ardından metro seferleri bir süre yapılamadı. Konuyla alakalı henüz resmi bir açıklama gelmedi.

12 Kasım 2018 Pazartesi 10:21
Ankara'da Korkunç Olay: Metro Durağında Canına Kıydı

Kızılay  metro durağında, bir kişi intihar etti. Yaşanan olay nedeniyle metro hattı, 20.45'ten itibaren ulaşıma kapatıldı. Yapılan olay yeri inceleme çalışmalarının ardından, metro seferleri normale döndü. Olaya ilişkin, Haberler.com'a konuşan metro çalışanları, yapılan incelemelerin ardından resmi açıklama yapılacağını söyledi.

İNTİHAR EDEN KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Ankara'da Aşti ile Dikimevi arasında hizmet veren Ankaray'da intihar olayı yaşandı. 32 yaşındaki E. K. adlı şahıs, Ankaray metrosunun Kızılay durağında canına kıydı. Olayın ardından 'teknik arıza' koduyla tüm seferler durduruldu. 20.45'te durdurulan seferler, olay yeri inceleme çalışmalarının ardından yeniden tekrar başladı.

KONUYLA İLGİLİ RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Metro durağında yaşanan intihar olayının nedeni, henüz belirsizliğini koruyor.İntihar olayıyla ilgili, henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Metro personelinden edindiğimiz bilgiye göre orta yaşlı bir erkeğin intihar ettiğ, resmi açıklamanın ise güvenlik kamerası incelemesinin ardından yapılacağı aktarıldı.

Anahtar Kelimeler:
Ankarada Korkunç Olay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.