Ankara'da Kuş Pazarı...

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, Başkent Kanarya Sevenler ve Üretenler Derneği tarafından açılan "Kuş Pazarı" yoğun ilgi gördü.

25 Şubat 2018 Pazar 12:48
Ankara'da Kuş Pazarı...

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, Başkent Kanarya Sevenler ve Üretenler Derneği tarafından açılan "Kuş Pazarı" yoğun ilgi gördü.

Kuş yetiştiricileri ile meraklılarını bir araya getirmek amacıyla ilçedeki Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde açılan pazarda farklı türlerde çok sayıda kuş satışa çıkarıldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da ziyaret ettiği pazarda vatandaşlarla sohbet ederek kuşları inceledi.

Yaşar, yaptığı açıklamada, kuş sesinin ruhu dinlendirdiğini belirterek, "Kuşlar doğanın en güzel çalgıcılarıdır, insanı dinlendirir. Sadece kuşları değil tüm hayvanları sevmeliyiz, korumalıyız. İnsan ruhunun bir parçası da hayvan sevgisidir." dedi.

Kanarya yetiştiricisi Fatih Bostan da hobi olarak başladığı yetiştiriciliği daha sonra ticarete dönüştürdüğünü ve şu anda 700 kanaryasının olduğunu dile getirdi.

Başkent Kanarya Sevenler ve Üretenler Derneği Başkanı Ertuğrul Gazi Aydın, pazarı ziyaret eden Başkan Yaşar'a destekleri dolayısıyla plaket verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.