Ankara'da o Caddenin Adı "Zeytin Dalı" Oluyor!

Geçtiğimiz Aralık ayında Birleşik Arap Emirlikleri'ne tepki için, ülkenin büyükelçiliğinin bulunduğu sokağın adını, "Fahrettin Paşa" olarak değiştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bu kez de ABD için harekete geçti.

12 Şubat 2018 Pazartesi 17:16
Ankara'da o Caddenin Adı  "Zeytin Dalı" Oluyor!

 Tuna, ABD Büyükelçiliği önündeki Nevzat Tandoğan Caddesi'nin adının, 'Zeytin Dalı' olarak değiştirilmesi için gerekli teklifin imzalandığını ve bu akşam Belediye Meclisi'nde başkanlık önergesinin sunulacağını açıkladı.

Tuna sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “ABD Büyükelçiği önünde bulunan Nevzat Tandoğan Caddesi’nin adını “Zeytin Dalı” olarak değiştirmek için gerekli teklifi imzaladık. Bu akşam Ankara Büyükşehir Meclisimize başkanlık önergesini sunacağız. Hayırlı olsun, aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun.” ifadelerini kullandı

Melih Gökçek’in yerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Mustafa Tuna, geçtiğimiz yılın sonunda da Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed'in, Medine Kahramanı Fahrettin Paşa hakkında yaptığı asılsız suçlama ve hakaretin ardından, harekete geçmiş, Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçiliği'nin (BAE) bulunduğu sokağın adını, “Fahrettin Paşa” olarak değiştirmişti.

Son Güncelleme: 12.02.2018 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.