Ankara'da Su Faturalarına Yeni İndirim Müjdesi!

Başkentlilere su faturalarında yeni bir indirim müjdesi daha geldi.

15 Aralık 2018 Cumartesi 10:30
Ankara'da Su Faturalarına Yeni İndirim Müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Belediye Meclisi, daha önce su fiyatları, vidanjörler ve sayaç sökme-takma ücretlerinde gerçekleştirdiği indirimlerin ardından bu kez de su faturalarında abonelerden her ay alınan 5 TL’lik “Şube yolu bakım” ücretini kaldırdı.

 

BAŞKAN TUNA İMZASIYLA GELEN KARAR

          Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantısında, Başkentlileri yakından ilgilendiren önemli bir karara imza atıldı.

          ASKİ tarafından her ay su faturalarına yansıtılan 5 TL tutarındaki “Şube yolu bakım” ücretinin kaldırılmasına yönelik Başkanlık yazısı Büyükşehir Meclisi’nde görüşüldü.

          ASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2019 yılı hizmet tarifelerine ilişkin kararının Hukuk ve Tarifeler Komisyonu’nda da görüşülmesinin ardından Meclis’te oy birliği ile kabul edilen yeni kararda, “Her ay su faturalarına yansıtılan 5 TL tutarındaki  “şube yolu bakım” ücretinin kaldırılmasına karar verilmiştir” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.