Ankara Kuyumcular Odası'ndan Vali Ercan Topaca'ya ziyaret

Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan H. Çavuşculu, beraberindeki Oda yöneticileri ile birlikte Ankara Valisi Ercan Topaca’yı makamında ziyaret etti.

11 Ekim 2018 Perşembe 16:22
Ankara Kuyumcular Odası'ndan Vali Ercan Topaca'ya ziyaret

Ziyarette konuşan Oda Başkanı Çavuşculu, Vali Topaca'ya Oda çalışmaları ve sektördeki genel durum hakkında bilgi verdi,  Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren üyelerinin çeşitli konularda yaşadıkları sorunları ve bunların  giderilmesi hususunda talep ve önerilerini dile getirdi.

Oda Başkanı Çavuşculu, konuşmasının devamında, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakalarından dolayı Ankara Valisi Ercan Topaca’ya teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Topaca da esnaf ve sanatkarların ekonomik kalkınmanın en önemli unsurlarından olduğunu, bu çerçevede her zaman esnaf ve sanatkarlara yardımcı olmak adına gerekli hassasiyeti gösterdiklerini dile getirdi.

Oda Başkanı Çavuşculu'nun dile getirdiği Kuyumcuların sorun ve taleplerinin en kısa zamanda değerlendirmeye alınarak giderilmesi için yetkililere talimat veren Vali Topaca, karşılıklı anlayış, işbirliği, diyalog ve ortak akıl çerçevesinde çalışmayı esas alacaklarını, bu şekilde tüm sorunların üstesinden gelinebileceğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.