Ankara'ya 500 Milyonluk Yatırım

Haldız Grup, mimarisi ile dikkati çeken 500 milyonluk yeni yatırımı ile Ankara pazarına girdi

19 Şubat 2018 Pazartesi 13:40
Ankara'ya 500 Milyonluk Yatırım

Haldız Grup, mimarisi ile dikkati çeken 500 milyonluk yeni yatırımı ile Ankara pazarına girdi.

Haldız Grup'tan yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 100 bin metrekarelik inşaat alana sahip proje, Ankara'nın merkezinde sürekli gelişmekte olan Eskişehir  kara yolu üzerinde konumlanıyor.

Teraslı bir üst yapı ve modüler olarak planlanan birkaç teraslanmış bloktan oluşan zengin sosyal olanakları ve karma yapısıyla bölgeye değer katacak proje, Haldız İnşaat tecrübesi ile inşa edilecek.

Verilen bilgiye göre, üç bölgeye ayrılan kompleks yapının bir bölümü süpermarketler, mobilya-dekorasyon mağazaları ve lüks bir otomotiv showroom içeren perakende satış alanlarından oluşurken, diğer bölümlerinde ise sosyal alanlar ve "ev-ofis" tarzı konutlar bulunacak.

Anahtar Kelimeler:
Haldız Guop
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pınar Korkmaz 2018-02-24 10:02:27

Haber'de kullanılan görsel yanlıştır. Görsel Haldız İnşaat'ın İstanbul Fikirtepe'de bulunan Transform Fikirtepe projesine aittir.