Ankaradanhaber Olarak Sizlere Teşekkür Ederiz…

31 Mart Yerel Seçimler öncesi haber sitemiz, hangi ilçenin belediye başkanı’nın değişeceğini, hangi belediye başkanının yer değiştireceğini siz sevgili okurlarıyla herkesten önce paylaşmıştı. Ankara kulisinde bir numara olan sitemizin kulis bilgileri birer birer çıktı..

09 Ocak 2019 Çarşamba 10:33
Ankaradanhaber Olarak Sizlere Teşekkür Ederiz…

Ankaradanhaber sitemiz başkente dair önemli gelişmeleri herkesten önce ve doğru bilgilerle sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Belediye Başkan Adayları  henüz kamuoyuyla paylaşılmadan önce sizlere isim isim liste hazırlayan sitemiz Ankara’daki kulis bilgilerini sizlerle buluşturmaya devam edecek. Güdül, Kalecik, Mamak, Altındağ, Çankaya ve tüm ilçelerin adaylarını ilk defa yayınlayan sitemize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.