Ankarakart bekleyişi

İndirimli Ankarakart çıkarmak ve diğer kart işlemlerini gerçekleştirmek isteyen Ankaralılar, Kızılay Ankarakart İşlem Merkezi’ne akın etti.

11 Eylül 2019 Çarşamba 09:44
Ankarakart bekleyişi

Okulların açılmasının ardından indirimli Ankarakart çıkarmak isteyenlerin sayısı arttı. Yeni dönemde Ankara’ya okumaya gelen öğrenciler ve Ankarakart işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, yedi farklı işlem merkezi içinde en çok Kızılay’ı tercih etti. Kızılay Ankarakart İşlem Merkezi önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, çareyi merdivenlerde oturarak beklemekte buldu.

BİR UMUT BEKLİYORUM

Ankarakart çıkartmak için, iki saattir beklediğini belirten üniversite öğrencisi Nurcan Gökçe, “İnsanların saatlerce beklemek zorunda kalması kötü. Buraya geldiğimde bir kişi dayanamayıp gitti ve sırasını bana devretti. Önümde kişi sayısı 800’den 300’e düştü. Bir buçuk saat sonra mesai bitecek sıranın geleceğini sanmıyorum ama bir umut bekliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.