Ankaralılar Derneği’nden Geleneksel Aşure İkramı

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) her yıl geleneksel olarak düzenlediği aşure ikramını bu yıl da gerçekleştirdi. Hacı Bayram Veli Camii avlusunda gerçekleştirilen programa AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, AHİD Şube Başkanları ve çok sayıda Ankaralı katıldı.

17 Eylül 2019 Salı 14:10
Ankaralılar Derneği’nden Geleneksel Aşure İkramı

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Yaman, “Aşure birlik ve bütünlük simgesidir. Ben'i aşıp, 'biz' olabilmek demektir. 'Ben' olmaktan sıyrılıp, 'biz' olmanın bilincini insanların özüne yüklemektir. Peygamberlerin dualarının kabul olduğu bu mübarek aylarda birlik ve beraberliğimiz için dua edelim. “ dedi.

Kerbela gibi acı olayların yaşanmamasını dilerim diyen Yaman, “Allah’tan diliyorum ki gönül coğrafyamızda olan savaşlar son bulsun. Mazlum coğrafyalardaki akan kanlar dursun. Sınır ötesinde operasyon yapan askeri güçlerimize Rabbim güç ve kuvvet versin. Rabbim devletimize, milletimize zeval vermesin. “ diye belirtti.

Aşuremiz hayırlı olsun diyen Çetinkaya, “Birlik, beraberlik, dayanışmanın sembolü, bolluk ve bereketin simgesi olan Aşure programında sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. Çok güzel temennilerle açılışı yapacağız. Mübarek ve bereketli olsun, Cenab-ı Allah aşuremizi ve dualarımızı kabul etsin. Hayırlı ve mübarek olsun. “ diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
AHİDHilmi Yaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.