ANKESOB'un İftar Programı yoğun katılımla gerçekleşti

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) İftar Programı, Altındağ Kültür Sarayı'nda yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

23 Mayıs 2018 Çarşamba 12:46
ANKESOB'un İftar Programı yoğun katılımla gerçekleşti

ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına ANKESOB Başkan Vekilleri ve yöneticileri ile bağlı odaların başkan ve yöneticilerinden oluşan çok sayıda davetli katıldı.

İftar Programında duaları ve ezanı Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Halil İbrahim Seyfi okudu.

Huzur, kardeşlik, dayanışma ve bereket mesajlarının verildiği iftar programında katılımcılara seslenen ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, "Değerli oda başkanlarım, başkan vekillerim, yönetici arkadaşlarım, hepinizi en kalbi duygularımla, saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Düzenlemiş olduğumuz İftar Programına hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Ramazan sofrasında bir kez daha hep birlikte  orucumuzu açıp lokmalarımızı paylaşarak, dayanışmamızı daha da artırmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Yoğun bir süreçten geçtik. Odalarımızın olağan genel kurullarını tamamladık. Ardından Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'mizin de Olağan Genel Kurulunu yaptık. Bizlere göstermiş olduğunuz teveccühten, güvenden ve vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.

Mübarek Ramazan-ı Şerif ayına bir kez daha kavuşabilmiş olmanın sevincini, huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayı bereket ayı, günahların bağışlandığı bir aydır. Sizlerle Ramazan sofrasında bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti bir kez daha dile getirmek istiyorum. Allah esnaf ve sanatkarlarımıza, sizlere bereketli bol kazançlar nasip etsin.  Mevlam birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Her zaman şunu bilin ki; bugüne kadar sizlerin sorun ve haklı taleplerinizin en uygun şekilde çözüme kavuşturulması yönünde elimizden gelen tüm gayreti gösterdik, bundan sonra da iyi niyetle göstermeye devam edeceğiz. Odalarımızın problemleri var. Allah'ın izniyle bu sorunları tek tek aşıyoruz, buna da muktediriz. Yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde çıkarılan kanunlardan, mevzuat değişikliklerinden tüm Türkiye genelinde esnaf ve sanatkar arkadaşlarımız faydalanıyor. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde hareket edebilen, bu beraberliği, dayanışmayı hizmet olarak esnaf ve sanatkarlarımıza yansıtabilen Türkiye'ye örnek bir Birliğiz. Ancak, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde olursak başarılı sonuçlar elde etmeye devam ederiz. Bundan da Türkiye genelindeki esnaf ve sanatkar arkadaşlarımız faydalanmaya devam eder.

Ankara'mıza hizmet eden esnaf ve sanatkarlarımızın temsilcileri olarak hepinizin mübarek Ramazan ayını kutluyor, Allah tekrarına erdirsin diyerek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Hepinizi saygı, sevgi ile selamlıyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sağolun, varolun." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Ankesob
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.