Bahçeli: 31 Mart Ankara için uçurumdan önceki son çıkıştır

Cumhur İttifakı’nı Ankara mitinginde kürsüye çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçel, "31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önceki son çıkıştır. 8 gün sonra ya beka diyeceğiz ya belaya boyun eğeceğiz" dedi.

23 Mart 2019 Cumartesi 16:01
Bahçeli: 31 Mart Ankara için uçurumdan önceki son çıkıştır

Cumhur İttifakı adayı Özhaseki'nin arkasında olduklarını belirten Bahçeli, "Mert olun, yürekli olun, adam olun, cesaretiniz varsa kimlerle yan yana yürüdüğünüzü, hangi mihraklarla omuz omuza verdiğinizi gelin Ankaralıya anlatın" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan miting alanındaki halkı selamlamasının ardından kürsüye Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki kürsüye çıktı.

Özhaseki sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sahneye çıktı. Bahçeli'nin açııklamalarından öne çıkanlar: 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimine 8 gün kala Cumhur İttifakı olarak Başkentimizin huzurundayız. Cumhur İttifakı’nın ikinci ortak mitingine milli bir heyecanla katılan her kardeşime her vatandaşıma şükranlarımı sunuyor, hepinize hoş geldiniz diyorum.

Bozkırın ortasından yükselen, bağrından Cumhuriyeti çıkaran, Ankara, Türkiye’nin ortak kaderi, ortak kıvancıdır. Ankara iftiharımızdır, irademizin irfan ve itibar kaynağıdır. Ankara milli birliğimizin eşiği, milli bekamızın stratejik eşiğidir. Seğmenler kadar inançlıyız, Türkiye kadar kuvvetliyiz. Cumhur kadar haysiyetliyiz, Cumhuriyet kadar haşmetliyiz. Biz, Türk milletiyiz, biz Cumhur İttifakıyız.

Ankara’nın özlemleri vardır. Ankara’nın gelecek hayalleri vardır. 31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önceki son çıkıştır. 31 Mart yeni sisteme geçişten sonraki ilk seçimdir. 31 Mart seçimleri, Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin geçişinden sonraki ilk mahalli idareler seçimidir.

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinden 281 gün sonra, aziz milletimiz sandık başına gitmektedir. 8 gün sonra, yalnızca belediye başkanı seçmeyeceğiz, yalnızca belediye meclis üyesi, köy ve mahalle muhtarı belirlemeyeceğiz. Bunların önünde ve üstünde milli bekamızın, Ankara’nın tarihsel ve egemenlik haklarının hem teyidini hem de tescilini yapacağız.

YA YURDUM DİYECEĞİZ YA YUTULMAYA RAZI GELECEĞİZ

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin kökleşmesine, Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümünün inşa ve ihyasına, güçlü bir destek vereceğiz. İstikrarı temellendirilmiş, siyasi gerilimleri en aza indirilmiş, toplumsal huzur ve normalleşmesi sağlanmış bir Türkiye’ye geçiş yapacağız. Yeni hükümet sistemiyle uyumlu olması, beka düzeyinde önemli olan yerel yönetimleri sizlerin tercihiyle güvenceye kavuşturmuş olacağız.

31 Mart seçimleri Ankara’nın önünü kesmeye azmetmişlere, Ankara’nın önünü açmaya yemin etmişlerin seçimidir. 31 Mart seçimleri yalanla doğru, sahtekarlıkla sadakat, terör sevicilerle Türkiye sevdalıları arasında yapılan en kritik seçim olacaktır. 8 gün sonra ya beka diyeceğiz ya belaya boyun eğeceğiz. Ya yurdum diyeceğiz ya yutulmaya razı geleceğiz

ZİLLET İTTİFAKI KUMPASTIR, KOMPLODUR, KARANLIKTIR

Cumhur İttifakı, milli varoluşumuzun hizmetkarıdır, Cumhur İttifakı milli onurun güveni, milli ömrün güvencesidir. Buna karşılık Zillet İttifakı kumpastır, komplodur, karanlıktır, kaostur, kavgadır, kargaşa güvertesidir. Ankara dün zilleti reddetti, Cumhuriyet’in zirvesine yükseldi, dün rezaleti def etti, Türkiye’nin haklı gururu sayesinde tırmandı. İnancım odur ki, yine başaracak, yeniden bir tarih yazacaktır. Cumhur İttifakı olarak buna and içtik. Hacı Bayram Veli Hazretlerinin emanetlerine leke düşürmeyeceğiz. Şehy Ali Semerkandi Hazretlerinin mirasını kirletmeyeceğiz, Mustafa Kemal’in kutlu hedeflerini asla ihmal ve inkar etmeyeceğiz.

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Mehmet Özhaseki’dir. Milliyetçi Hareket Partisi, bütün mensuplarıyla, bütün teşkilatlarıyla Sayın Özhaseki’nin arkasındadır, destekçisidir. Ankara’nın tüm ilçelerinde Cumhur İttifakı’nın değerli adayları için elimizden gelen çalışmaları yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Hiç duraksamadan, hiç gevşemeden, hiçbir akıl çelici, istismarcı sese kulak vermeden Cumhur İttifakı’nın zaferine inandık, bunun için adeta seferber olduk. Biliniz ki Ankara Türkiye’nin özetidir, öz güvenidir, öz değeridir. Ankara Türk milletinin ta kendisidir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.