Başkan Köse, parkları inceledi

Mamak'ın her caddesini her sokağını gezip çalışmaları yerinde inceleyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin bu seferki adresi parklar oldu.

16 Mayıs 2019 Perşembe 10:49
Başkan Köse, parkları inceledi

Mamak çarşı içinde Süleyman Örsel, Akdere’de Şehit Cihan Bayık ve Şehit Ali Başpınar parklarında incelemelerde bulunan Köse, “Bir yandan parklarımızı yaza hazırlarken, bir yandan bakımlarını yapıyoruz. Vatandaşlarımızın yazın keyfini yemyeşil parklarımızda huzurlu bir şekilde sürmelerini istiyoruz” dedi. Köse, parklarda vakit geçiren vatandaşlarla da sohbet etti.

 

Yeşil alan miktarını artıracağız

Düzenli olarak yapılan peyzaj çalışmaları ile yeşilin en güzel tonlarının buluştuğu parklarda vatandaşların spor, dinlenme ve çeşitli aktivitelerle güzel vakit geçireceklerini kaydeden Köse, Mamak’ta kişi başına düşen yeşil miktarı artırmak adına birçok çalışma yapıldığının da altını çizdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.