Başkent'te yaralamalı trafik kazası

- Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aydınlatma direğine çarptı - Direğin devrilmesi sonucu yol bir süre trafiğe kapandı

24 Eylül 2018 Pazartesi 06:04
Başkent'te yaralamalı trafik kazası

 Ankaranın Yenimahalle ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aydınlatma direğine çarparak yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yenimahalle Belediyesi Lalegül Çarşısı önünde, . (23) yönetimindeki 06 YY 210 plakalı araç aydınlatma direğine çarptı.

Aydınlatma direğinin devrilmesiyle yol bir süre trafiğe kapanırken çevredeki görgü tanıkları da aracın farları kapalı halde trafikte seyrettiğini belirtti.

Yaralı sürücü, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı.

Sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Öte yandan elektrik dağıtım ekipleri de olay yerine gelerek aydınlatma direğini yoldan kaldırdıktan sonra yol trafiğe açıldı.

Son Güncelleme: 24.09.2018 09:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.