Başkentte para nakil aracı soygunu!

Başkentte para nakil aracı soygunu meydana geldiği bildirildi. Hırsızların araç lastiğini keserek durumdan faydalanıp paraları alarak olay yerinden uzaklaştığı ifade edildi.

22 Mart 2018 Perşembe 14:05
Başkentte para nakil aracı soygunu!

Başkentte para nakil aracının lastiğini bıçakla kesen hırsızlar, sürücünün lastiği değiştirmesinden faydalanıp araçtaki paraları çalarak kayıplara karıştı.

Alınan bilgiye göre, Yenimahalle ilçesindeki OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'ndeki ATM'lere para transferi yapan bir firmaya ait 34 FH 9586 plakalı para nakil aracı, 100. Yıl Bulvarı'nda seyir halindeyken, lastiğinin patlaması nedeniyle yol kenarına park etti.

Aracın tekerleğini değiştirmek isteyen güvenlik görevlileri Ç.K. ve H.Ç, stepne lastiğini çıkarmak için kapıları açtığı sırada henüz kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce etkisiz hale getirildi.

Aracın ön koltuğunda bulunan çantadaki yaklaşık 50 bin lirayı çalan hırsızlar, geldikleri araca binerek, hızla olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek, araçta ve çevresinde inceleme yaptı.

Görevlilerin ifadesine de başvuran polis, soygunu yapan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Bu arada hırsızların, para nakil aracının lastiğini bıçakla kestikleri öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.