Büyükşehir de Özhaseki Kazanıyor Peki İlçelerde kim Önde? İşte Sonuçlar

İlçeler bazında da anket sonuçları dikkat çekici.. İşte haberimizin detayları...

22 Mart 2019 Cuma 12:47
Büyükşehir de Özhaseki Kazanıyor Peki İlçelerde kim Önde? İşte Sonuçlar

Altındağ’da Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Asım Balcı ankete göre çok rahat kazanacak gibi gözüküyor. Kararsızların dağıtılması ile Asım Balcı Altındağ’da %70 ler seviyesinde rekor bir oy oranına kavuşuyor. Millet İttifakı adayı Hasan Yalçıntaş %30 lar seviyesinde kalıyor.

Çankaya’da tablo pek değişmiyor. Fakat Cumhur ittifakı adayı Amber Türkmen Çankaya’da heyecan yaratmışa benziyor. Amber Türkmen Çankaya’da Ak Parti Adına rekor bir oy alacak gibi gözüküyor. MHP’nin de desteği ile anket çalışmasında %40 seviyelerine çıktığını görüyoruz. CHP’den şu anki Belediye Başkanı ve Adayı Alper Taşdelen %60 oranında bir oy oranı ile Çankaya’da seçimleri rahat kazanıyor.

Etimesgut İlçesinde Cumhur İttifakı Adayı MHP’li Enver Demirel  ipi rahat göğüslüyor. Ankete göre %65 oy oranı ile seçimi kazanıyor. Millet İttifakı Adayı Celal Çelik %34 oy oranında kalıyor.

Gölbaşında Ankete göre Cumhur İttifakı Adayı MHP den Ramazan Şimşek’in oy oranı karasızlarında dağıtılması ile %55 seviyelerinde Millet İttifakı Adayının oy oranı ise %44 seviyelerinde kalıyor.

Keçiören ilçesi ’de en çok merak edilen ilçelerden biri Cumhur İttifakı Adayı Turgut Altınok rahat kazanacak gibi. Oy oranlarına baktığımızda Altınok rekor bir oy oranı ile Keçiören’de kazanıyor. Anket araştırmasına göre Altınok’un oy oranı %70 e yaklaşmış durumda. Millet İttifakı Adayı Güçlü Şenel ise %30 lar seviyesinde kalıyor.

Belki de Ankara’da en çekişmeli ilçelerden biriside Mamak olacak. Cumhur İttifakı Adayı Murat Köse Projeleri ile Mamaklılardan tam not alıyor. Anket çalışmasında Köse %53 oy oranına çıkıyor. Millet İttifakı CHP Adayı Adnan Demirci’de yakın takipte. Oy oranı %47’lerde.

Sincan’da durum pek değişmiyor. Yine Cumhur İttifakı Adayı Murat Ercan seçimleri rahat kazanan adaylardan kararsızlarında dağıtılması ile ankete göre Ercan %64 oy oranında önde gidiyor. Millet İttifakı Adayı İyi Parti’den Mehmet Arslan’ın oy oranı ise %36 seviyelerinde.

Son Güncelleme: 22.03.2019 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.