Çankırı Dernekler Federasyon’undan Özhaseki’ye Tam Destek!

130 Derneğin bir araya gelerek kurulduğu Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adem Can, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’ye tam destek verdi.

24 Aralık 2018 Pazartesi 13:55

KONTV ve ankaradanhaber’e özel açıklamalarda bulunan Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adem Can, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Ankara’da okumuş bir Ankara sevdalısıdır” dedi. Özhaseki’nin Türkiye’ye ve Ankara’ya büyük hizmetleri olduğunu söyleyen Can, 130 derneğimizle birlikte Özhaseki’nin yanındayız” ifadesini kullandı.

Can ayrıca Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın Afyonlu olmasına, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ise Tunceli’li olmasına dikkat çekerek bu insanlar da Ankaralı değil şu anki tartışmaların içi boş” diye konuştu.

Son Güncelleme: 24.12.2018 14:02
Anahtar Kelimeler:
özhasekiAdem Can
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sezai 2019-05-15 12:49:12

Çankırı adını, siyasete bulaştırma!