CHP ve İYİ Parti, Ankara'da Mansur Yavaş İsmi Üzerinde Karar Kıldı

CHP'nin, Mart 2019 yerel seçimleri için Ankara'da İYİ Parti'nin adayı olmaya hazırlanan Mansur Yavaş'ı destekleyeceği konuşuluyor. İYİ Parti de buna karşılık CHP'nin karşısına diğer şehirlerde güçlü aday çıkarmayacak.

22 Ekim 2018 Pazartesi 16:52
CHP ve İYİ Parti, Ankara'da Mansur Yavaş İsmi Üzerinde Karar Kıldı

AK Parti'nin ve MHP'nin yerel seçim ittfakı görüşmeleri sürerken, CHP ve İYİ Parti'nin de birlikte hareket edeceği söylentileri kulisleri hareketlendirdi. 'Millet İttfakı'nda da beraber çalışan iki partinin seçimlerde birbiriyle yarışacak adaylar çıkarmayacağı, Ankara'da İYİ Parti'nin adayı olacağı kuvvetli bir şekilde dillendirilen Mansur Yavaş'ın karşısına CHP'nin aday çıkarmayacağı konuşuluyor. İyi Parti'nin de buna karşılık CHP'nin karşısına 29 büyükşehirin bir çoğunda ve çeşitli ilçelerde güçlü aday çıkarmayarak destek vereceği belirtiliyor. Öte yandan CHP'nin Ümraniye için Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'i aday göstereceği dillendiriliyor.

CHP, YAVAŞ'IN KARŞISINA ADAY ÇIKARMAYACAK

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; siyasi partilerde aday belirleme süreci sürerken kulislerde iktidara karşı muhalefet cephesinin de el atından görüşmeler yaptığı konuşuluyor. İYİ Parti 'nin Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na 2014 seçimlerinde CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ı aday göstereceği dillendiriliyor. Kulislerde CHP'nin Yavaş'ın karşısına aday çıkarmayarak destek vereceği söyleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.