Cinayet zanlısı kulübede yakalandı

Ankara Keçiören ilçesinde, boşanmak isteyen eşini ve kayınvalidesini tabancayla vurarak öldüren, 13 yaşındaki baldızını ise yaralayan firari cinayet zanlısı, saklandığı kulübede yakalandı.

11 Aralık 2018 Salı 17:03
Cinayet zanlısı kulübede yakalandı

Ankara Keçiören Tarhanlar Caddesi'nde 8 Aralık'ta meydana gelen cinayetin ardından  çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği  ekipleri, olayın ardından kaçan Rıza E'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Takibe alınan şüpheli, Keçiören'deki boş bir arazide saklandığı  kulübede gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Rıza E, emniyete  götürüldü.

Ankara'da, 8 Aralık'ta, boşanmak isteyen eşi Mehtap E. ve  kayınvalidesi Muazzez K'yi tabancayla vurarak öldüren zanlı, 13 yaşındaki baldızı  Gülistan K'yi de yaralamıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.