Haberimiz Ses Getirdi! Bağlum'da Okul ve Bağlar caddeleri asfaltlanıyor

- Ankaradanhaber başkentin sorunlarını gündeme getirerek yetkilileri göreve çağırmaya devam ediyor. Birkaç gün önce Kaçiören İlçesi'ne bağlı Bağlum'da kaldırım ve yolların durumunu gündeme taşıyan sitemiz Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni harekete geçirdi. Keçiören ilçesinde Bağlum Bulvarı'nın devamı Okul ve Bağlar caddelerinde asfalt kazı çalışmalarına başlandı

12 Temmuz 2019 Cuma 14:07
Haberimiz Ses Getirdi!   Bağlum'da Okul ve Bağlar caddeleri asfaltlanıyor

- Keçiören ilçesinde Bağlum Bulvarı'nın devamındaki Okul ve Bağlar caddelerinde asfalt kazı çalışmalarına başlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Bağlum Bulvarı'nın devamındaki Okul Caddesi ve Bağlar Caddesi'nin asfalt kazı çalışmalarına başlanması talimatı verdi.

Büyükşehir ekipleri, iki caddede asfalt kazı çalışmalarına başladı. ASKİ ile koordineli olarak çalışan Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, ASKİ’nin altyapı çalışmalarını tamamlanmasının ardından asfalt serim işlemine başlayacak.

İki cadde boyunca 20 metre genişliğindeki yolun tamamını asfaltlayacak ekipler, en kısa sürede yol çizgilerini de çekerek caddeleri trafiğe açacak. Çalışma süresince caddelerdeki trafik tek yönden işleyecek.

Son Güncelleme: 12.07.2019 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.