Haydi Gençler Son 8 Gün!!!!

Altındağ Belediyesi, ilçenin tarihi mekanlarının tanıtımı için ödüllü fotoğraf yarışması düzenleyecek.

10 Temmuz 2019 Çarşamba 11:43
Haydi Gençler Son 8 Gün!!!!

Altındağ turizmini ayağa kaldırmayı hedefleyen Altındağ Belediyesi, bu kapsamda önemli bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Altındağ'ın tarihi mekanlarını ön plana çıkarmak isteyen Altındağ Belediyesi, "Benim Altındağım" isimli fotoğraf yarışması düzenleyecek. Katılımın 3 Temmuz Çarşamba günü başlayacağı "Benim Altındağım Gençler Arası Fotoğraf Yarışması" için son başvuru tarihi 18 Temmuz Perşembe günü olarak belirlendi. Fotoğraf yarışmasının içeriği ise; Altındağ'ın tarihi ve doğal güzellikleri, Altındağ ilçesinde bulunan Cumhuriyet eserleri ile insan portreleri olacak.

Öğrenciler katılabilecek

Lise ve üniversite öğrencilerinin katılabileceği yarışmaya fotoğrafçılar en fazla 3 fotoğrafla katılabilecekler. Gençlerin kadrajından çekilen fotoğraflar [email protected] adresine gönderilecek. Yarışmacıların fotoğraflarıyla birlikte; ad, soyad ve telefon numarası bilgisi paylaşması yeterli olacak. Jüri tarafından değerlendirmeye alınacak fotoğraflar arasından ilk üçe giren eserlere ödül verilecek. Yarışma sonunda; birinci olan fotoğraf sahibi 5 bin TL, ikinci olan fotoğraf sahibi 4 bin TL, üçüncü olan fotoğraf sahibi ise 3 bin TL kazanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.