Her eve gireceğiz her esnafa dokunacağız

AK Parti’nin Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, “Her eve gireceğiz, her esnafa dokunacağız. Yeni bir hikâye yazmaya geliyoruz” dedi.

18 Şubat 2019 Pazartesi 12:35
Her eve gireceğiz her esnafa dokunacağız

AK Parti’nin Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, 15 yıldır Altındağ’da belediye başkanlığı yaptığını ve vatandaşlara bunu referans olarak gösterdiğini belirterek, “Yeni bir hikâye yazmaya geliyoruz” dedi ve ekledi: “Bir aydır alandayız ve Yenimahalle’deki 700 bin insana ulaşmaya, kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Her eve gireceğiz, her esnafa dokunacağız.” Tiryaki, özetle şunları söyledi:

BARIŞ VE KARDEŞLİK DİLİ

“Cumhuriyet Halk Partili bir belediye yönetimi var. Bir aydır alandayız ve Yenimahalle’deki 700 bin insana ulaşmaya, kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Ayın (şubat) 24’ünden sonra da yapacağımız projeleri anlatacağız. Her eve gireceğiz, her esnafa dokunacağız. 15 yıllık tecrübeyle söylüyorum, eğer insanlar beni tanırlarsa toplumun her kesiminden, her siyasi düşünceden çok rahat oy alabilen bir insanım. Hiçbir partinin, adayın, rakibin veya parti liderinin aleyhinde bir kelime konuşmamış bir insanım. Benim dilim, barış ve kardeşlik dili.

ANLAYIŞI DEĞİŞTİRMEK LAZIM

Yenimahalle’de belediyecilik anlayışını değiştirmek lazım. Hızlı, pratik, çalışabilir, iş yapan, yönetilebilir bir belediye oluşturmak lazım. Çok ciddi anlamda yapılacak işler var. Artık belediyecilik asfalt dökmek, çöp toplamak değil. Bu konularda bile problemler olduğunu düşünüyorum. Daha temiz, yeşili bol, doğayla uyumlu, kültür-sanatla iç içe, her mahallede kültür sanat merkezlerinin, tiyatro salonlarının, büyük yeşil alanlarının olduğu bir Yenimahalle yapmak zor değil. Sadece belli yerlerde rant oluşturarak değil, ihtiyaç olan yerlerde kentsel dönüşüm yapmak lazım.

HERKES KAMPANYAMIZI KONUŞUYOR

Kim daha iyi hizmet edecekse, onun seçilmesi en büyük dileğimdir. Seçime en az 6-7 aday girecektir ama şu an iki aday arasında seçimin geçeceği belli. Büyük söz söylemek çok tercihim değildir. Önümüzde 40 günden fazla var. Bu süreçte algı daha hızlı değişecek ve rakip hızla performans kaybedecek. Buna yönelik bir kampanya yönetiyoruz. Ankara’da herkes bizim kampanyayı konuşuyor. Bütün samimiyetimle söylüyorum, bu seçimi büyük oy farkıyla alacağımıza inanıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’yle beraber bu seçime giriyoruz. Büyük oy farkı almamız lazım.”

Anahtar Kelimeler:
VEYSEL TİRYAKİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.