Keçiören Ramazan Akşamları

Keçiören Ramazan Akşamları Programı KONTV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Programın dün akşamki konukları Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can ve İlahiyatçı Yazar Süleyman Duman’dı.

24 Mayıs 2018 Perşembe 11:39
Keçiören Ramazan Akşamları

KONTV’de yayınlanan Keçiören Ramazan Akşamları programına Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can ve İlahiyatçı Yazar Süleyman Duman katıldı.

Can: “Keçiören Belediye Başkanımız Mustafa Ak’a Ramazan ayı etkinliklerimizi dünyaya duyurduğu için teşekkür ederiz” dedi. Zengin kültürümüzü dünya ile paylaşmak kadar güzel bir şey olamaz diyen Can, Ankaragücü futbol takımının başarılarına da vurgu yaptı.

İlahiyatçı Yazar Süleyman Duman ise; İnsanın iki yönü olduğunu bir ru ve bir de beden yönünün gıdalarla beslenmesi gerektiğini belirterek, ruhumuz, namaz, abdest oruç gibi ibadetlerle beslenir. Oruç manevi bir ihtiyaçtır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.