Keçiören’de Ramazan Akşamları

Keçiören Ramazan Akşamları Programının bu günkü konuğu Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak oldu.

18 Mayıs 2018 Cuma 10:19
Keçiören’de Ramazan Akşamları

Programda knuşan Keçiören Belediyes Başkanı Mustafa Ak, 9. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmak amacıyla vatandaşları buluşturmaya devam ediyoruz" dedi.

Ak sözlerine şöyle devam etti: 

"Bu sene Ramazana biraz buruk başladık Kudüs’te yaşanan olaylar bizim içimizi burktu. Yas’la başladık Ramazan’ı Şerife… Öncelikle Filistin’de Kudüs’te Şehit olan kardeşlerimize Allahtan Rahmet diliyorum yaralılara acil şifalar diliyorum. Tüm İslam Ümmetinin başı sağ olsun. Her Ramazan ayı geldiğinde Keçiören’in ayrı bir hava içerisine girdiğini,  9 yıldır da Ramazan’ı sadece buradaki kardeşlerimizle hemşerilerimizle değil, sınırlarımızın ötesindeki kardeşlerimizle beraber idrak ediyoruz. Mahalle İftarlarıyla başlayan programımız teravih namazıyla devam ediyor. Teravih sonrası 22 ülkenin katılımıyla Uluslararası Ramazan etkinlikleriyle devam ediyor. Bir kültür buluşması, kültürel değerlerin, yöresel ürünlerin sergilendiği ve tam anlamıyla kardeşlerimizle bir kaynaşmanın yaşandığı akşamları Keçiören’de yaşatmaya çalışıyoruz"

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "özellikle son dönemlerde yaşananlara baktığımız zaman hem ülke olarak, hem de gönül coğrafyamızda birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ümmetin birliği önemli dedi. Bugün ümmet birlik içerisinde olsaydı Kudüs’te yaşananlar bugün yaşanmazdı"dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla, İstanbul’da yapılacak İslam İşbirliği Teşkilatının Olağan üstü toplanmasıyla İnşallah önemli kararlar alınır diyen Ak, İnşallah bu zulme karşı bir dur denir" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.