Kızağını al Çamlıdere’ye gel

Çamlıdere Belediyesi tarafından ilçede ilk kez ‘Kar Festivali’ düzenlenecek.

19 Ocak 2019 Cumartesi 11:24
Kızağını al Çamlıdere’ye gel

Festival, yarın saat 12.00’de Çamlıdere Yaylası’nda yapılacak. Belediye tarafından mangalda sucuk ekmek, pekmezli kar ve çay ikramlarının yapılacağı festivalde kardan adam yapma yarışması, kardan ev yapma yarışması, kızakla kayma yarışması gibi etkinliklerde yer alacak.

Festivali kış mevsiminde kar olduğu sürece her hafta pazar günü yapmayı planladıklarını belirten Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can, “Ankaralılar karda eğlenceye hasret, Çamlıdere karın en çok düştüğü ilçe. İnsanlar kent merkezinde AVM’lerden kurtulsun istiyoruz. Ankaralılar doğaya gelsinler, çocuklarıyla bu coğrafyayı tanısınlar. İnternetin başından da çocukları kaldıralım. Tüm Ankaralıları Türkiye’nin oksijeni en bol ilçesine davet ediyoruz, ‘Kızağını al Çamlıdere’ye gel’ diyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.