Mansur Yavaş'a soruşturma açıldı

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş hakkında "müstehcen görüntü bulundurmak" ve "suçu yetkiliye bildirmemek" suçlamasıyla soruşturma açıldı. Mansur Yavaş hakkında "sahte senet" iddiasıyla şikayette bulunan Necmettin Kesgin geçtiğimiz günlerde iddialarına bir yenisin daha eklemişti. Yavaş’ın, kendisine müstehcen içerikli tehdit mesajları attığını öne süren Kesgin, kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyerek, adli sicil belgesini göstermişti.

19 Mart 2019 Salı 15:41
Mansur Yavaş'a soruşturma açıldı

Mansur Yavaş hakkında 600 bin dolarlık senedin tahsili için ihtilafa düştüğü iş insanı Necmettin Kesgin'in şikâyeti üzerine 'görevi kötüye kullanma' ve 'kişilerin huzur ve sükununu bozmak' iddiasıyla seçime sayılı günler kala iddianame düzenlenmişti. İddianame, Ankara Batı 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilmişti.

Mansur Yavaş, Kesgin'in "çocuk istismarına yönelik belge bulundurduğunu" açıklamıştı.

Necmettin Kesgin'e ait olduğu iddia edilen bilgisayarda çocuk istismarına ilişkin görüntüler olduğu iddia edilmişti. Kesgin'in o bilgisayarın ve görüntülerin kendine ait olmadığını iddia ederek bilgisayarın Mansur Yavaş'ın elinde olduğunu dile getirmişti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da Necmettin Kesgin'in bu açıklamalarının ardından müstehcen görüntü bulundurmaktan Mansur Yavaş hakkında soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.