Mehmet Özhaseki, Kılıçdaroğlu’ndan kazandığı tazminatla Ankara Döneri dağıtılacak.

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kazandığı tazminat ile vatandaşlara Ankara Döneri dağıtacak.

13 Şubat 2019 Çarşamba 17:26
Mehmet Özhaseki, Kılıçdaroğlu’ndan kazandığı tazminatla Ankara Döneri dağıtılacak.

2010 yılında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bütçe görüşmeleri sırasında, o dönem Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mehmet Özhaseki’yi hedef almıştı. Kılıçdaroğlu’nun hakaret ve iftiraları yargıya taşınmıştı. Devam eden davalar kapsamında Kılıçdaroğlu’nun avukatlık masrafı dahil 27 bin TL ödemesine hükmedildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, tazminatı aldıktan sonra bu ücreti halka döner olarak dağıtacağını açıklamıştı. Özhaseki verdiği sözü bugün 15 Temmuz Kızılay Milli İrade meydanında yerine getirecek. Kurulacak döner tezgâhlarında vatandaşlara ücretsiz döner dağıtılacak.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki vatandaşları döner ziyafetine davet etti. Programa Mehmet Özhaseki’de katılacak.  

Mehmet Özhaseki, Kayseri Belediye Başkanlığı döneminde yine Kılıçdaroğlu’dan kazandığı tazminat ile Kayserililere sucuk dağıtmıştı.

TARİH: 14 Şubat 2019 Perşembe (Yarın)
SAAT: 13.00
YER: 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı - YKM Önü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.