MHP'nin Ankara Adayı Erkan Haberal Mı?

Habertürk'ün yazarı Muharrem Sarıkaya, katıldığı canlı yayında MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi adaylığı için Erkan Haberal'ı düşündüğünü ifade etti.

09 Kasım 2018 Cuma 09:23
MHP'nin Ankara Adayı Erkan Haberal Mı?

Kulislerde yer alan ve ardarda gelen açıklamalarla hareketlenen ''Melih Gökçek MHP'nin Ankara adayı'' iddialarının ardından, yeni bir iddia da Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'dan geldi.

Sarıkaya, katıldığı canlı yayında söz konusu ismin MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal olduğunu ifade etti.

"SEVİLEN BİR İSİM"

Sarıkaya, konuşmasında "MHP Ankara'da güçlü bir isimle çıkmak istiyor. MHP'de son günlerde Ankara'da hem babasından hem de kendi kimliğinden dolayı sevilen bir isim, Erkan Haberal öne çıktı. Fakat kendisinin de ne kadar arzulu olduğu konusunda henüz bir bilgi yok. Babası daha önce CHP milletvekili olan Haberal, MHP'de iki dönemdir milletvekili ve Ankara'ya büyük bir dinamizim getirmiş, sevilen bir isim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.