MHP Polatlı Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, Polatlı'da düzenlenen açılış töreninde, Mart 2019 yerel seçimlerinde Polatlı Belediye Başkanlığına aday gösterecekleri ismi açıkladı.

14 Eylül 2018 Cuma 10:53
MHP Polatlı Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

latlı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğunun da gösteri sunduğu programa MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkan Yardımcıları Sadir Durmaz, Kamil Aydın, Deniz Depboylu, İsmail Faruk Aksu, Yaşar Yıldırım, Emin Haluk Ayhan, Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve MHP Mersin MilletvekiliOlcay Kılavuz, MHP milletvekilleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılışların ardından MHP lideri Bahçeli, bir konuşma gerçekleştirdi. Ülke gündemine dair açıklamalarda bulunan Bahçeli, hizmette devamlılığın önemine vurgu yaparak, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'yı çalışmalarından ötürü tebrik etti.

"YOLUNUZA DEVAM EDECEKSİNİZ"

Bahçeli, "Mürsel Bey, şu anda Polatlı Belediye Başkanısınız. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde yolunuza Polatlı Belediye Başkanı olarak devam edeceksiniz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Bahçeli, katılımcılarla eserlerin açılış kurdelesini kesti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.