MÜJDE! Bağlıca Bulvarı Açılıyor!

Sabancı-Bağlıca bulvarları bağlantı yolundaki çalışmalar kapsamında yapımı süren 6 köprü ve köprülü kavşak, 10 gün içerisinde tamamlanacak.

14 Kasım 2017 Salı 13:48
MÜJDE! Bağlıca Bulvarı Açılıyor!

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 5 kilometrelik bulvarın 2 kilometrelik bölümünün asfaltının döküldüğünü, koordineli olarak New Jersey bariyer ve kaldırım çalışmalarının ise yüzde 50’sinin tamamlandığı bilgisini verdi. Bulvarın açılışı için hedefin bu ay sonu olduğunu ifade eden yetkililer, hava şartlarının elverdiği ölçüde çalışmaların gece gündüz tüm hızıyla sürdüğünü kaydettiler. Eskişehir yoluna alternatif olarak hazırlanan, Sabancı Bulvarı’nın devamından Zırhlı Birlik Tümen Komutanlığı içerisinden geçen ve Bağlıca Bulvarı’na bağlanan yol, 50 metre genişliğinde, emniyet şeritleriyle birlikte 5 gidiş-5 geliş olarak yapılıyor.

Anahtar Kelimeler:
Bağlıca Bulvarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.