Mustafa Tuna'nın Hafta Sonu Ankara Turu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başkent’in dört bir tarafını gezerek, çalışmalara ilişkin incelemelerini hafta sonunda da sürdürdü

17 Aralık 2017 Pazar 12:02
Mustafa Tuna'nın Hafta Sonu Ankara Turu!

Bu hafta sonunda da Hacı Bayram Camii ile Ankara Kalesi ve çevrelerindeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tuna, vatandaşların fotoğraf taleplerini kırmadı, esnafla ve çocuklarla sohbet etti.

         Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı ile Kültür ve Tabiat Varlıkları Dairesi Başkanı Teoman Mehmet Arslan’la birlikte ilk olarak Hacı Bayram Veli Camii ve çevresinde Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen restorasyon çalışmalarını inceleyen Başkan Tuna, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Büyükşehir Belediyesi mülkiyetindeki binaları da gezen Başkan Tuna, vatandaşların da yoğun ilgisi eşliğinde Hacı Bayram Camii çevresini sokak sokak gezdi.

-VATANDAŞLARIN SEVGİ GÖSTERİSİ…

         Başkan Tuna, daha sonra da beraberindekilerle birlikte Ankara Kalesi’ne geçerek, buradaki yenileme çalışmalarımını da yerinde inceledi. Yetkililerden bilgiler alan Başkan Tuna, burada da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kale’yi ziyaret eden vatandaşların fotoğraf taleplerini geri çevirmeyen ve özellikle çocukların yoğun sevgi gösterdiği Başkan Tuna, çocuklarla da kısa sohbetler gerçekleştirdi. Bölge esnafını da ziyaret ederek, sıkıntılarını dinleyen Başkan Tuna, Ankara Kalesi’ndeki Büyükşehir mülkiyetinde bulunan binaları da gezerek, bilgiler aldı.

Son Güncelleme: 17.12.2017 12:07
Anahtar Kelimeler:
Ankara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.