Nevruz Kutlaması...

Türk Dünyası Parlamenterler Birligi de Türk'ün bayramı Nevruz'u Türk dünyasından gazetecilerle kutladı.

20 Mart 2018 Salı 14:31
Nevruz Kutlaması...

 Birlik Başkanı Nail Çelebi,  Nevruz'un tüm Türk dünyasına birlik beraberlik getirmesini diledi ve kendini Tūrk hisseden herkesin Nevruz bayramını kutladı. Çelebi "Yeni yıl dileğimiz,  dunyada zulme uğrayan Türk  ve  isgal altında Türk toprağı kalmasın" dedi.
Çelebi; "Avrupa'ya , Abdye  terorist ve  teröre destek veren ülkelere karşı, şimdi Türk Birliği zamanıdır" diye konuştu.
Türklerin son KIZIL ELMA 'sının  Avrupa Birliği gibi bir Türk Birliği kurulması olduğunu  belirten
Nail Çelebi, Türkiye'yi  Afrin'de Zeytin Dalı harekatinda yalnız birakmayanlarin Sadece Türk dünyası devletleri ve akraba toplulukları ve halkı olduğunun altını çizdi..  Ve Türkün Türkten Başka dostu yoktur şeklinde konuştu.

Daha sonra Nail Çelebi, emekli büyükelçi Hulusi Kılıç, cok sayıda milletvekili, Birliğin fahri basın danışmanı Yüksel Değercan ve Birliğin Basın ve Halkla Ilişkiler Koordinatörü ve Avrupa Gazeteciler Derneği Başkanı Nevruz ateşinin üzerinden atladı.
Türk Dünyası için dilekler Tutuldu. Nevruz bayramı kutlandı. Daha sonra nevruz yemeğine geçildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.