Özel halk otobüslerinde “Ankarakart“ dönemi

- Ankara sınırları içinde toplu taşıma hizmeti veren özel halk otobüslerinde de "Ankarakart" kullanılabilmesine ilişkin düzenleme kabul edildi

16 Eylül 2018 Pazar 14:57
Özel halk otobüslerinde “Ankarakart“ dönemi

 Ankara sınırları içinde toplu taşıma hizmeti veren özel halk otobüslerinde de "Ankarakart" kullanılabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Meclisi'nde, Başkent’te toplu taşıma hizmeti veren "Özel Halk Otobüsleri Yönetmeliği" taslağı oy birliği ile kabul edildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu'nun imzaladığı Başkanlık yazısı ile EGO Genel Müdürlüğü Özel Halk Otobüsleri Yönetmeliği ile Ankarakart kullanımına ilişkin engeller ortadan kaldırılmış oldu.

Böylece, Ankara sınırları içinde toplu taşıma hizmeti veren özel halk otobüslerinde de diğer toplu taşıma hizmetlerinde olduğu gibi Ankarakart'ın kullanılmasının önü açıldı.

Son Güncelleme: 16.09.2018 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.