Özhaseki Seçimlerde 5 Puan Önde...

31 Mart Yerel Seçimlerine 9 gün kala son anket sonuçları da yayınlandı. ASPAM tarafından yapılan saha çalışmasına göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan Cumhur İttifakı Ankara Adayı Mehmet Özhaseki 5 puan önde.

22 Mart 2019 Cuma 12:35
Özhaseki Seçimlerde 5 Puan  Önde...

Ankara Stratejik Araştırma ve Planlama Merkezi tarafından yapılan araştırma ve tahminlere göre, Ankara Büyükşehir ve Merkez ilçelerinde 1 Mart – 15 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen seçmenin nabzı anket sonuçları ilginç sonuçlar veriyor.

Seçmene Ankara Büyükşehir’de hangi adaya oy verirsiniz?  Sorusuna alınan yanıtlar bir önceki aya göre farklılık gösteriyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Mehmet Özhaseki 47.1 oy oranı ile ankette önde giderken Millet İttifakı CHP’nin adayı Mansur Yavaş onu 43.5 oy oranı ile takip ediyor. Kararsız ve diğer adaylara çıkan oy oranı 9.4 oranında gözüküyor. Kararsız seçmenin daha önceki araştırmaya göre azaldığını görmek mümkün. Diğer adaylarla ilgili oy oranlarında önemli bir yükseliş olduğunu söylemek lazım.

Ankara Büyükşehir’de % 1 in altında görülen diğer adayların oy oranı %3 ler seviyesine yükseldi.

Ankara Büyükşehir’de kararsızlarında dağıtılması ile Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Özhaseki %52.2 gibi bir oy oranı ile seçimleri kazanıyor. CHP’nin Millet İttifakı adayı Mansur Yavaşın oy oranı %45.1 oranında kalıyor. Diğer adaylara çıkan oy oranı %3 ler seviyesinde

Son Güncelleme: 22.03.2019 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.