Özhaseki, Sivil Toplum Temsilcileri İle Buluştu!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Ankara'da Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

12 Aralık 2018 Çarşamba 13:12
Özhaseki, Sivil Toplum Temsilcileri İle Buluştu!

Özhaseki, toplantı öncesinde KONTV ve Millet Haber Ajansı mikrofonlarına açıklama yaptı. Özhaseki, Kayseri’de gerçekleştirdiği Erciyes Projesi’ne değinerek Ankara turizmini geliştirici projeleri olduğuna dikkat çekti. Muhabirin Ankaragücü Maçının Özhaseki’nin belediye başkanlığı döneminde yapılan statta oynandığını hatırlatması üzerine Özhaseki, “Kayseri’ye bu stadı devletten 5 kuruş para almadan yaptık Ankara’yı bekleyen büyük projelerimizi yakında kamuoyuyla paylaşacağız dedi.

Özhaseki, burada yaptığı açıklamada, Ankara'nın ilçe belediye başkan adaylarının önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.