Sağanak Yağış Geliyor... İşte Ankara’da Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da ve Türkiye'de bu hafta içi için ilk hava tahminlerini açıkladı. Haftaya güneşli başlayan Başkent Ankara'da hafta sonuna doğru sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek.

24 Eylül 2018 Pazartesi 15:08
Sağanak Yağış Geliyor... İşte Ankara’da Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da ve Türkiye'de bu hafta içi için ilk hava tahminlerini açıkladı. Haftaya güneşli başlayan Başkent Ankara'da hafta sonuna doğru sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Başkent Ankara'da 25 Eylül 2018 Salı ve 26 Eylül 2018 Çarşamba günleri için son hava tahminlerini açıkladı. Eylül ayının sonlarında olduğumuz bu günlerde yurt genelinde sıcaklıklar düşmeye başlıyor. Ankara'da hava durumunun Çarşamba gününden itibaren hafif sağanak yağışlı olması bekleniyor. Meteoroloji, yeni bir yağışlı hava dalgası için uyardı. Uyarıya göre, Çarşamba günü sıcaklıkların 13 derece birden düşeceği tahmin ediliyor.



Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Ankara'da hava durumunun,


25 Eylül 2018 Salı günü 28 derece ve parçalı bulutlu,
26 Eylül 2018 Çarşamba günü 15 derece ve hafif sağanak yağışlı olması bekleniyor.  


En düşük sıcaklıkların 25 Eylül 2018 Salı 14 derece, 26 Eylül 2018 Çarşamba 9 derece olacağı tahmin ediliyor. 

Anahtar Kelimeler:
Sağanak Yağış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.