Siteler Esnafından sektörel fuarlara yoğun ilgi

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na bağlı üye esnaf ve sanatkarlardan oluşan kalabalık bir heyet, gerçekleştirdikleri iki ayrı fuar ziyaretinde sektörlerine ait yeni ürünleri ve gelişmeleri yakından görme fırsatı elde etti.

17 Ekim 2018 Çarşamba 15:13
Siteler Esnafından sektörel fuarlara yoğun ilgi

Ankara  Marangozlar   Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın düzenlediği organizasyon ile odaya bağlı üye esnaf ve sanatkarlar İstanbul  TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen  31. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri,  Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ile 21. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları , Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı'nı (INTERMOB) ziyaret etti.  

Fuar gezisi hakkında bilgi veren Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rıdvan Aktaş, fuar ziyaretlerinden önemli kazanımlar elde ettiklerini belirterek, "İstanbul'da gerçekleştirdiğimiz fuar ziyaretlerimiz çok verimli geçti. Odamıza üye esnaf ve sanatkarlarımız tarafından sektörümüzün öncü firmalarının yeni ürünlerinin sergilendiği fuar alanında yer alan stantlar ziyaret edildi. Bu ziyaretlerde üyelerimiz sektörümüzün gelişimini, geldiği son noktayı görme ve inceleme imkanı buldu. Ticari ilişkilerimizin güçlenmesi ve sektörümüzde yaşanan rekabette avantaj elde etmek için sektörel fuarları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da üye esnaf ve sanatkarlarımızın üretim ve pazarlamalarına katkı sağlayacak, yeni iş fikirlerine vesile olacak sektörel fuar ziyaretlerimiz devam edecek." dedi.

Oda Başkanı Aktaş, TÜYAP Fuarcılığın yöneticilerine ve tüm çalışanlarına kendilerine gösterilen yakın ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.