Tiryaki: Yenimahalle'yi marka ilçe yapacağız

AK Parti’li Tiryaki: Yenimahalle'yi marka ilçe yapacağız

23 Mart 2019 Cumartesi 14:25
Tiryaki: Yenimahalle'yi marka ilçe yapacağız

ALTINDAĞ Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, "Yenimahalle’de rotamızı çizdik ve ilçenin ihtiyaçlarına göre 232 vizyon projemizi belirledik. Yenimahalle’yi marka ilçe yapacak tecrübeye sahibiz" dedi.

AK Parti’li Tiryaki, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Karşıyaka İş Merkezi’nde Yenimahallelilere seslenen Veysel Tiryaki, Gazi Mahallesi esnafını ziyaret ettikten sonra akşam saatlerinde Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ile birlikte Yenimahalle’de yaşayan Balalılar ile bir araya geldi.

'HERKESİ MEMNUN EDECEK PROJELER İLE GELİYORUZ'

Karşıyaka İş Merkezi önünde düzenlenen mitingde Yenimahalleli vatandaşlarla seslenen Tiryaki, şunları söyledi:

"Yenimahalle’de rotamızı çizdik ve ilçenin ihtiyaçlarına göre 232 vizyon projemizi belirledik. Yenimahalle’yi marka ilçe yapacak tecrübeye sahibiz. 15 yıllık tecrübemizi, yüreğimizdeki hizmet sevdasını da yanımıza alıp Yenimahalle’de yepyeni hikâyeler yazmak için yola çıktık. Yenimahalle’yi 21’inci yüzyılın belediyecilik anlayışı ile buluşturacağız. Bize oy veren, vermeyen herkesin bu bizim belediyemiz diyeceği bir belediyecilik anlayışı oluşturacağız. Yenimahalle’de herkesi memnun edecek projeler ile geliyoruz."

'YENİMAHALLE’DE ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ'

Yenimahalleli vatandaşlarla çok güzel bir diyalog kurduklarını kaydeden Tiryaki, şöyle dedi:

"Adaylığımız açıklandığı günden beri Yenimahalle’de yoğun bir tempoyla çalışmaya devam ediyoruz. Kısa bir sürede güzel bir muhabbet kurduk. Yenimahalle'de kocaman bir aile olacağımıza dair inancım her geçen gün daha da arttı. Heyecanımız da coşkumuz da artarak devam ediyor. Buna gönülden inanıyorum ki 31 Mart’tan sonra Yenimahalle’de çok şey değişecek. Yenimahalle’de çok güzel işlere imza atacağız. Planladığımız 232 vizyon proje ile Yenimahalle’nin çehresi değişecek, büyük bir değişime imza atacağız. Bunu vatandaşlarımızla el birliği içerisinde gerçekleştireceğiz. Yenimahalle için hayallerimiz de hedeflerimiz de çok büyük.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.