Yer: Ankara... Okulun Yanında Benzinlik Olur Mu? Buna Kim İzin Verdi?

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir akaryakıt istasyonunun bitişindeki barakada yangın çıktı. Mahalleli korku dolu anlar yaşadı.

15 Ekim 2018 Pazartesi 11:24
Yer: Ankara... Okulun Yanında Benzinlik Olur Mu? Buna Kim İzin Verdi?

Çankaya ilçesi İşçi Blokları Mahallesi'nde dün gece korku dolu anlar yaşandı. Bir akaryakıt istasyonunun arkasında bulunan boş arsaya kurulu barakada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Hızla yayılan alevler dakikalar içinde barakayı sararken, mutfak tüplerine ulaşan alevler nedeniyle de patlamalar meydana geldi. 

ZAMANA KARŞI YARIŞ

Alevleri gören benzinlik çalışanları, istasyonu hızla terk ettikten sonra itfaiyeye ihbarda bulundu. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye erleri, yangının benzinliğe sirayet etmemesi için zamana karşı yarış verdi. Yoğun dumana maruz kalan vatandaşlar, 112 Acil Servis ekiplerince ayakta tedavi edildi.

Alevleri görerek sokağa akın eden mahalleli, olayı korku dolu gözlerle takip etti. Yangın yerinde çevre güvenliği alan polis ve bekçi ekipleri, vatandaşları tehlike bölgesinden uzak tutmaya çalıştı. Yangın, itfaiyenin zamanında müdahalesi sayesinde akaryakıt istasyonuna sıçramadan kontrol altına alındı. Yaklaşık 2 saat süren müdahalenin ardından yangın tamamen söndürülürken, barakadan geriye yanmış metal parçaları kaldı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Ve Benzinliğin  arkasında okul var..

Son Güncelleme: 15.10.2018 11:28
Anahtar Kelimeler:
çankayaPatlama Ankara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.