Yerli Otomobile Ankara'da Talip!

Ankara Genç İş Adamları Derneği Başkanı (ANGİAD) Emre Altındağ, yerli otomobil üretimine Ankara’nın da talip olduğunu söyledi

21 Kasım 2017 Salı 09:47
Yerli Otomobile Ankara'da Talip!

Ankara'nın alt yapısıyla önemli illerin başında geldiğine dikkat çeken Emre Altındağ, "Ankara, yerli araba üretim konusunda yeterli altyapıya, AR-GE merkezlerine sahip. Mevcut alt yapımızla bu işin üstesinden geliriz. Ankara sanayisi, kendine güveniyor" dedi. Başkentin toplamda 11 organize sanayi bölgesine sahip olduğunu belirten Altındağ, yerli otomobil üretiminde yeni alt yapı kurmaktansa mevcut altyapı olan illerle çalışmanın sonucu hızlıca varmak olduğunu ifade etti. Altındağ, Ankara'daki altyapının göz ardı edilemeyeceğini, yan sanayide hizmet veren ve markalaşmış birçok firmanın olduğuna dikkat çekti.

BAŞARI KAÇINILMAZ OLUR
Ankara olarak tüm kurum ve kuruluşların bu çalışma içinde olacağına inandıklarını belirten Altındağ, "Organize sanayi bölgesi dışında, Ankara çok köklü üniversitelere sahip. Önemli AR-GE merkezleri ve teknoparklar Ankara'da yer alıyor. Bunlar önemli detaylar. Tüm bu güçler el ele verdiğinde yerli otomobildeki başarı kaçınılmaz olur" dedi. Yerli otomobil üretiminde milli görev bilinciyle çalışılması gerektiğini kaydeden Altındağ, ANGİAD olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Yerli Otomobil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.