179 hayvan yeni yuvasına kavuştu

Hayvanlara yönelik sürdürdüğü koruyucu çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Mamak Belediyesi, geçen yıl 179 hayvanı yeni yuvalarına kavuşturdu.

11 Şubat 2019 Pazartesi 10:27
179 hayvan yeni yuvasına kavuştu

2018 yılında 2 bin 467 hayvanı da tedavi eden Mamak Belediyesi Veteriner Hekimleri, 7 gün 24 saat her türlü ihbarı anında değerlendirerek çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Aynı zamanda Mamak Belediyesi, sokak hayvanlarının vatandaşları rahatsız etmeden sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi için uygulamaya koyduğu  “Sokak Hayvanları Besleme Noktası” ile hayvanlar yemek bulma sorunu da yaşamıyor.

Yaşanabilir bir dünya sunmaya çalışıyoruz

Sokak hayvanları için Mamak’ta bugüne kadar hem dijital platformlarda hem de sosyal faaliyet kapsamında birçok projenin hayata geçtiğini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül,“Her canlının yaşama hakkının olduğu bilinci ile minik dostlarımıza yaşanabilir bir dünya sunmaya çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.