Akyurt Belediyesi WhatsApp hattı hizmete girdi.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık’ın talimatıyla WhatsApp hattı kurularak, vatandaşların taleplerini teknolojinin yardımıyla hızlı bir şekilde iletmeleri için ortam oluşturuldu.

17 Haziran 2019 Pazartesi 14:03
Akyurt Belediyesi WhatsApp hattı hizmete girdi.

Akyurtlu’lar talep, görüş, öneri ve memnuniyetlerini WhatsApp aracılığıyla Akyurt Belediyesine iletecek, böylece bazı istekler için Belediye binasına kadar yorulmamış olacaklar.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık ise çalışma hakkında “Göreve başladığımızdan bu yana aklımızda bir proje var. Hızlı çözüm için vatandaşlarımız Belediyemize geldiğinde katlarda dolaşarak işlerini halledecekleri birimi ararken, bu konuda kendilerine yardımcı olacak bir sistem üzerinde çalıştık. Fiziki olarak bir çözüm birimi kurarak vatandaşımızı Belediyemize geldiğinde karşılayacağız. Hangi birim ile ilgili işlem yapılacaksa arkadaşlarımız vatandaşımızı yönlendirecek ya da isteklerini kayıt altına alarak ilgili birime aktaracak. Böylece vatandaş adına evrak takibi başlatılmış olacak. WhatsApp hattı da bu projenin bir parçasıdır. Buradan gelen talep, görüş ve öneriler resmiyet kazanacak, belirli bir süre içerisinde vatandaşa konu hakkında dönüş sağlanacak. Ayrıca sosyal medya hesaplarımıza gelen mesajların da bir kısmını buraya yönlendirmeyi amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Akyurt halkı, Akyurt Belediyesine 0530 918 0 918 numaralı WhatsApp hattından ulaşabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.