Akyurt'ta Galatasaray Şampiyonluk Gecesi Düzenlendi

Akyurt’taki Galatasaraylılar 21’inci şampiyonluğu diğer şampiyonluklarında olduğu gibi etkinlikle kutladı.

20 Haziran 2018 Çarşamba 10:42
Akyurt'ta Galatasaray Şampiyonluk Gecesi Düzenlendi

Kırkkız Mesire Alanı’nda düzenlenen Şampiyonluk Gecesinde Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve ailesi, Başkan Yardımcısı Ayla Yüceer Can, Akyurt Belediyesi Eski Başkanı Fedai Yağcı ve Galatasaraylıların yanı sıra Ankaragücü, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarlarından da davetliler yer aldı.

Gecede çekilişlerle katılımcılara hediyeler dağıtıldı, müzik eşliğinde oyun havası oynayarak Galatasaraylılar şampiyonluğu bir kez daha doyasıya kutladı.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş yaptığı konuşmada “Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu bu gece daha iyi bir şekilde anlamalıyız. Burada her renge gönül vermiş insan bir arada. Ben de Galatasaraylıyım ancak bu sebeple kırmızı-beyaz bir forma ile buradayım. Ligimiz parasal değer açısından Avrupa’da altıncı sırada olmasına rağmen, sportif başarı sıralamasında 30’uncu sıralarda. Bunu değiştirmek için önce birbirimizle didişmekten vazgeçmemiz, fanatik düşüncelerle birbirimizi ötekileştirmekten uzaklaşmamız gerekiyor. Sporun içinden geldiğim için son dönemde spor kulüplerinde yaşanan olumlu yöndeki değişimin taraftara da yansımasının çok önemli olacağını düşünüyorum. Beyefendi kişilikleri sporumuzda yönetici olarak görmeye başladık. Bundan sonra tüm takımlarımızın daha başarılı olmaması için bir sebep yok.” İfadelerini kullandı.

Başkan Ayantaş, şampiyonluk pastasını Eski Başkan Fedai Yağcı ve Başkan Yardımcısı Ayla Yüceer Can ile birlikte kesti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.